Första årsmötet i Sportfadder hölls den 14 april 2020. Mötet hölls via zoom pga den rådande pandemin. Lars-Göran Andersson valde att träda ur styrelsen men två nya ledamöter tillkom. Vi hälsar Madeleine Johansson och Tomas Delgado Pinto välkomna och ser fram emot deras engagemang. Nedan kan du läsa mer ingående vilka de är;

Madeleine Johansson

Madde som hon kallas arbetar som administratör i hemtjänsten och studerar till chef inom hälsa- och sjukvård. Madde tycker om att träna och har själv varit aktiv på högre nivå inom volleyboll, badminton och basket.

Varför vill du vara med i Sportfadder? ”Jag vill vara med i Sportfadder för att det är ett superbra koncept och en kombination som jag brinner för med ungdomsidrott och samhällsutveckling”,

Tomas Delgado Pinto

Tomas är specialist i Internationella Relationer och Master i Politisk Marketing. Sitter i fullmäktige i Tierps kommun och vice ordförande för demokratiberedningen. Tomas jobbar varje dag med att hjälpa ungdomar hitta rätt väg i livet.

Varför vill du vara med i Sportfadder? ”Jag litar på organisationen och vad de gör genom att hjälpa ungdomsidrotten i bl a Afrika där jag kommer från. Jag älskar att spela fotboll samt att läsa och skriva”.


Glädje  –  Gemenskap  –  Ansvar