Afrika har blivit väldigt förskonade mot pandemin jämfört med alla andra världsdelar, ingen vet riktigt anledningen men det är bara att vara tacksam.
Tyvärr så är vårt huvudkontor i Afrika som är lokaliserat till Abidjan, Elfenbenskusten stängt just nu pga av oroligheter i samband med presidentvalet som skedde den 31:a oktober. Dock kan mycket av arbetet utföras hemifrån och vi kämpar alla på.

I de flesta länderna i regionen så förbjöds all idrottsverksamhet när Coronan slog till men nu börjar det mesta komma igång igen men tyvärr är de ekonomiska förutsättningarna nu ännu sämre än vad de var före pandemin så vår insats behövs nu mer än någonsin. Så vi behöver nu också din hjälp mer än någonsin, är du inte redan medlem så anmäl dig här.

Vi har nu återtagit kontakt med våra olika samarbetspartners och håller på att utarbeta en plan hur vår hjälp kan få största möjliga nytta.

Vår kampanj med att samla in kläder och utrustning ”Gear for Africa” kommer nu intensifieras och vi är tacksamma för alla som kan engagera sig och vi behöver även sponsorer för att bekosta transporten av utrustningen.


Glädje – Gemenskap – Ansvar