Administration & Kommunikation

Effektiv kommunikation och god ordning på medlemsregister, licenser m.m. är en absolut förutsättning för att kunna bedriva god föreningsverksamhet som har möjlighet till snabb tillväxt.

Digitaliseringen i Afrika går fort, främst genom en formligen explosion av användandet av smartphones.

Digitaliseringen av föreningslivet däremot ligger långt efter och det är en av de viktigaste uppgifterna vi ser framför oss att hjälpa till med.

Vi kommer hjälpa förbund och deras anslutna föreningar att få tillgång till toppmoderna digitala system för många olika funktioner. Vi kommer även se till att de får utbildning samt att hjälpa dem komma igång i praktiken.

  • Hemsidor
  • Medlemsregister
  • Aktivitet- och kalenderhantering
  • Avgiftsbetalningar
  • Licenshantering
  • Tävlingssystem

Ansvarig – Emile Kouassi

Mitt namn är Emile Kouassi och jag är 34 år.

Jag har en magisterexamen i kommunikation ”Press och PR-praktik” från Alassane Ouattara University of Bouaké (2006-2010)

Mitt sportintresse gjorde att jag efter universitetet började jobba på kommunikationsavdelningen för idrotts- och rekreationsdepartementet i Elfenbenskusten.

Jag har även på frivillig basis jobbat med kommunikation hos flera idrottsförbund, t.ex. det Ivorianska handbollsförbundet, Ivorianska motorcykelförbundet och det ivorianska innebandyförbundet.

Nu ser jag väldigt mycket fram mot att hjälpa Esprit de Sport med kommunikationen och att ta ansvar för de två programmen för ”Utveckling av tjejhandboll” samt programmet för ”Kommunikation och administration”.

Du kan kontakta Emile via e-mail, emile.kouassi@espritdesport.org


Glädje – Gemenskap – Ansvar

Stängd